Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Tattoo verwijderen

Tattoo Bob is de specialist op het gebied van tattooverwijdering sinds 1968 en bekend van radio en Tv.

De nr. 1 praktijk van NL voor het verwijderen van tatoeages.

De nieuwste laser voor tattoo verwijdering bij het bekendste en oudste adres van Nederland.

Tattoo Bob Medical is bekend van radio & tv sinds 1968, de jarenlange kennis en kunde van het tatoeëren delen wij met onze huidtherapeuten, deze combinatie is uniek in Nederland!

Onze Tattoo artiesten geven informatie aan onze huidtherapeuten over de mogelijke inkt of naalden die er bij jou gebruikt zijn. De huidtherapeut zo kan hierdoor veel gerichter te werk gaan.

Wij beschikken daardoor over de meeste kennis op het gebied van tattoo verwijdering. Voor medisch verantwoord tattoo verwijderen is Tattoo Bob (Tb medical) het juiste adres!

Uw uiterlijk is onze zorg.

Wij hanteren de scherpste prijs van Nederland inclusief gratis intake!

Artsen en GGD raden ernstig aan om tattoo verwijdering uit te laten voeren door een huidtherapeut. Daarom laten wij het verwijderen van jouw tatoeage uitvoeren door een gediplomeerd huidtherapeute met expertise in het weglaseren van jouw tatoeage.

Onze huidtherapeute heeft met een grote diversiteit aan lasers en IPL-apparatuur gewerkt. Bij Tattoo Bob kan je dus met een gerust hart je tattoo laten verwijderen.

Een tattoo verwijderen of tattoo laseren worden bij Tattoo Bob gedaan door deskundige specialisten en ervaren huidtherapeuten. Naast een tattoo verwijderen doen wij ook permanente make-up verwijderen.

Binnenkort een nieuwe wet

De overheid is bezig om het vak van "tattoo verwijderen" in de toekomst enkel te laten uitvoeren door artsen & huidtherapeuten. Helaas is het tot op heden het geval dat iedereen zich expert of specialist mag noemen. Er worden in salons veel goedkope lasers uit het verre oosten gebruikt, deze kunnen soms meer schade toebrengen dan echt de Tattoo te laten verdwijnen.

Wilt u weten of u in goede handen bent? Vraag altijd of uw behandelaar een huidtherapeut is. 

 Het oudste en meest bekende adres op het gebied van tattoo verwijdering (sinds 1968).

Uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeut.

De nieuwste lasers.

Speciaal coolingsysteem.

Gratis intakegesprek.

Tattoo weglaseren of tatoeage verwijderen. Wij werken met de nieuwste laser

Heb je een ongewenste tattoo, een gezette tatoeage waar je niet meer blij van wordt of bijvoorbeeld een wenkbrauw tattoo die je wilt laten verwijderen? Dan kan je terecht bij onze medisch specialisten.

Bij Tattoo Bob gebruiken wij geen discovery pico laser of de nieuwste picoway laser. Wij maken gebruik van een top kwaliteit laser die voorheen alleen werd gebruikt in univesitaire ziekenhuizen en klinieken die gespecialiseerd zijn in tattoo verwijderen en tattoo weglaseren. Wij maken gebruik van nanoseconde lasers van Quanta Laser Systems.

Wij werken met een topkwaliteit laser, welke voorheen alleen gebruikt werd in Universitaire ziekenhuizen en klinieken die volledig gespecialiseerd zijn in o.a. tatoeage verwijderen. Het verwijderen van tatoeages gebeurt op een speciale manier. De behandelde huid Om de gevoeligheid tijdens het weglaseren te verzachten werkt Tattoo Bob met een speciaal coolingsysteem tijdens het tattoo verwijderen.

Door gebruik te maken van dit coolingsysteem tijdens de laserbehandeling ervaar je minimale pijn tijdens het tattoo weglaseren. Deze speciale koeling zorgt ervoor dat er geen blaren ontstaan op het behandelde gebied en er geen branderig gevoel komt kijken.

Tijdens een laserbehandeling worden er steeds kleine deeltjes van de inkt in de huid afgebroken en zullen deze op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd worden. Het aantal benodigde behandelingen hangt dus af wat voor tattoo je wilt laten verwijderen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen omtrent tatoeage verwijdering? Bekijk dan hier de ervaringen van onze klanten! 

Onze behandeling

Cover up tattoo

Een tattoo weglaseren of tatoeages verwijderen is ook een optie om je tatoeage middels een paar behandelingen lichter te maken. Een tatoeage vervaagt na een tijdje. Door gebruik te maken van deze manier van tattoo verwijderen is het mogelijk om je bestaande tattoo te coveren. Hierdoor maak je van je oude tatoeage weer een nieuwe tatoeage.  

Wil je je tatoeage weglaseren? Kom gerust eens langs bij Tattoo Bob! Ook op een donkere huid is tattoo verwijdering een optie.

Tattoo laseren en de na behandeling ervan

Een tattoo verwijderen of een tatoeage verwijderen is al een hele behandeling op zich. Maar er moet ook voor je huid gezorgd worden na je behandeling. Om jeuk, zwelling, littekens of andere irritaties te voorkomen, krijg je van ons goede nazorg en een formulier waarin je dit zelf kan bijhouden.

tattoo verwijderen

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN TATTOO TE VERWIJDEREN?

Bent u niet meer tevreden over uw tattoo en wilt u deze laten verwijderen? Tattoo Bob is gespecialiseerd in het weglaseren van tattoos. Het operatief verwijderen van een tattoo kan bij ons! Wilt u weten wat de kosten zijn? De kosten voor het verwijderen van een tatoeage beginnen al bij €25,-.

Het aantal behandelingen wat nodig is wat nodig is bij het verwijderen van een tattoo hangt af van de grootte. Grotere tattoos hebben meerdere behandelingen nodig dan kleinere tattoos.

Een vrijblijvend intakegesprek is altijd gratis. Benieuwd naar de prijzen per behandeling of wil je een intake inplannen? Klik hieronder!


Kosten verwijderen tattoo


Kom langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Mail ons  Bel ons