Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Huidtherapie

“Ik ben Marie-José en huidtherapeut binnen Tattoo Bob en TB Medical. Mijn klanten en collega’s kennen mij als een rustig persoon met een praktische maar warme aanpak. Zo krijg ik ontzettend veel voldoening van het ontdekken waarom een klant komt, het opstellen van een passend behandelplan en de klant een beter gevoel geven, van buiten en van binnenuit. Mijn passie voor de huid komt voort uit mijn vooropleiding tot allround schoonheidsspecialist en ik ben sinds 2007 actief in de schoonheidsbranche en zorg. Na deze vooropleiding wilde ik meer kunnen betekenen voor klanten in mijn behandelstoel waardoor ik ook de HBO- opleiding huidtherapie ben gaan volgen en vervolgens heb afgerond.

Ik ben nu 5 jaar paramedisch huidtherapeut en heb ervaring mogen opdoen in verschillende werkomgevingen; van een medische, cosmedisch tot een cosmetische setting. Binnen Tattoo Bob en TB Medical geef ik als huidtherapeut optimaal advies voor de huid, waardoor een passend persoonlijk behandelplan ontstaat. Je zal mij ook zien binnen in de shop waar ik actief ben en mijn collega’s ondersteun waar nodig. Ik ben tevreden als ik de huid preventief kan aanpakken, verbeteren en/of frisser maken waardoor mijn klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen.”

Tijdens een intake

Tijdens een GRATIS intake neemt onze huidtherapeut samen met jou door wat zij voor jou kan betekenen. Zij bespreekt de persoonlijke gegevens zoals de medische voorgeschiedenis die van belang zijn om veilig te behandelen. Wij zijn als zorgaanbieders verplicht om het BSN nummer te noteren om er zeker van te zijn dat we het goede dossier koppelen met de juiste persoon. Wij gaan veilig met jouw gegevens om in een beveiligd software systeem.

Het geadviseerde behandelplan is met in-acht-neming van ieder seizoen: winter/lente/zomer/herfst. Dit geeft jou de geruststelling dat je alleen de adviezen hoeft op te volgen om samen het hele jaar door te kunnen behandelen. Onze gespecialiseerde huidtherapeut helpt je graag.

Opleiding huidtherapeut en vergoeding

Onze huidtherapeut is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici (KP), opgenomen in het AGB-register (de AGB-code is een uniek codenummer van Nederlandse zorgaanbieders of zorgverleningsinstanties) en actief binnen de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en daarmee is de titel huidtherapeut wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Artikel 34-beroepen:

  • hebben een wettelijk beschermde opleidingstitel;
  • kunnen zich niet registreren in het BIG-register;
  • vallen niet onder het tuchtrecht.

Cliënten en zorgverzekeraars kunnen de registers raadplegen om te zien of een huidtherapeut is vermeld en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen.

Een geregistreerd huidtherapeut is ook belangrijk als je een huidprobleem hebt die vergoed wordt door je verzekeraar. Je hebt dan een verwijzing nodig van je behandelend arts en de factuur die je bij ons betaald hebt waarop de AGB code, het KP-nummer, NVH registratie, aandoening en soort behandeling/techniek op vermeld staan. Je krijgt deze uitgebreide factuur van ons en hiermee kan je de betaling declareren bij jouw zorgverzekeraar. Wij hebben geen lopende contracten met verzekeraars, je bent hier zelf verantwoordelijk voor.



Tatoeage verwijderen

Lees meer




Laserontharing

Lees meer