Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Medische tatoeage

U kunt bij Tattoo Bob niet alleen terecht voor het plaatsen van tatoeages of permanente make-up, ook voor medische tatoeages bent u bij Tattoo Bob aan het juiste adres.

Medische tatoeages worden voor veel doeleinden toegepast. Bijvoorbeeld ter verfraaiing en het verbeteren van een tepel na een borstreconstructie. Hierbij wordt er een tepel gecreëerd van pigmenten die nauwelijks afwijkt van een echte tepel.

Onze "cosmetisch pigmentatie specialist" van Tattoo Bob kan littekens en huidoneffenheden op een artistieke wijze camoufleren. Onze pigmentatie specialist is o.a werkzaam in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Klik hier voor informatie betreft de behandeling in het ziekenhuis. Hij heeft tevens een adviserende de rol bij de GGD betreft de hygiëne wetgeving. Lees hier het artikel betreft zijn werk voor de GGD.

TB MEDICAL

TB medical is de gespecialiseerde afdeling van Tattoo Bob, deze houdt zich speciaal bezig met cosmetische en medische behandelingen. Bekijk meer op de website van TB Medical.

Naar TB Medical

Vitiligo

Bij vitiligo kan een medische tatoeage een oplossing bieden. Bij deze huidaandoening zullen er echter meerdere behandelingen nodig zijn, dit omdat vitiligo zich uitbreid. Bij vitiligo wordt altijd eerst een proefstukje geplaatst, aangezien het per persoon kan verschillen hoe de kleur pakt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Alopecia

Voor mensen die alopecia hebben is micro haar pigmentatie is een sensationele oplossing om alopecia te camoufleren. Bent u benieuwd naar deze methode? 

Lees meer

Wijnvlekken

Bij een wijnvlek kan met behulp van een medische tatoeage de roodheid worden ingekleurd met pigmenten, waardoor dit gaat lijken op een ‘normale’ huid. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de behandeling van een wijnvlek?

Contact opnemen

Pigmentvlekken

Met de huidige lasertechnologie is het mogelijk om (ongewenste) pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken te verwijderen of verminderen m.b.v. een laser. Voor het laseren van pigmentvlekken werkt Tattoo Bob samen met een gediplomeerd huidtherapeute.

Lees meer