Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

Een kaal hoofd, naalden en inkt;

De lievelingsingrediënten van stoppeldokter Ralph

Werkzaam bij Tattoo Bob, trotse zoon en Stoppeldokter, Ralph. De specialist op het gebied van tatoeëren, cosmetische tatoeages en permanente make-up.

Ralph is naast zijn werk als tattoo artiest ook veel bezig met de kwaliteit van de tattoo branche. Hiervoor is Ralph niet alleen actief als adviseur bij de GGD, maar sinds kort ook lid van de Nederlandse NEN commissie. Hierbij helpt Ralph om internationale richtlijnen te realiseren m.b.t. de wereld van de tatoeages.

Naast zijn werk bij Tattoo Bob, adviseur bij de GGD en lid van de NEN commissie is Ralph ook vaak te zien en te horen in de media. De laatste trend, de stoppel tattoo. Niet alleen het idee van de stoppel tattoo, maar ook de term is volledig bedacht door Tattoo Bob / Ralph.

Ralph is ook werkzaam in het ziekenhuis als medisch pigmentatie specialist.

Lees hier het persbericht van het IKAZIA ziekenhus Rotterdam 

Ontmoet Erik

Erik is onze tweede micro haar pigmentatie specialist. Hij is volledig opgeleid door Ralph.

Micro haar pigmentatie is een andere tak van tatoeëren. Zijn passie voor het tatoeëren is de MHP kant opgegaan. Het aanbrengen van een realistische stoppel vindt Erik de ultieme kans om een persoon zijn zekerheid terug te geven, of iemand gewoon superblij te maken!

Maak nu vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over welke mogelijkheden er voor u zijn m.b.v. de Stoppeltattoo.

Tel: 010 – 484 4694
Email: info@tattoobob.nl

Bij een stoppeltattoo worden m.b.v. speciale naalden en inkt stoppels op een kale hoofdhuid getatoeëerd die niet van echt te onderscheiden zijn. Het resultaat? Een geschoren look die werkelijk sensationeel en revolutionair is. Niemand zal zien dat de stoppels niet echt zijn.

Het plaatsen van een stoppel tattoo kan niet zomaar door iedere tattoo artiest uitgevoerd worden. Deze behandeling vergt ervaring en expertise. Uiteraard bent u hiervoor bij de stoppeldokter aan het juiste adres! 

Inmiddels lopen er wereldwijd al duizenden sterren rond met een geschoren look. Ik hoor u denken, maar waarom horen we er dan zo weinig over? Dit komt door het ongekende resultaat wat niet van echt te onderscheiden is. Verschillende behandelingen, diktes en opvullingen zullen ervoor zorgen dat er een juiste dichtheid ontstaat. Niemand zal zien dat uw strakke haarlijn getatoeëerd is. Kijk maar eens naar uw favoriete voetballer of filmster met een kaal hoofd, ziet u die strakke lijnen? Waarschijnlijk zijn deze niet van zichzelf, maar mag deze ster zich ook de trotse eigenaar noemen van een stoppeltattoo.

Van kale knikker naar coole kikker

"Stoppeldokter"

Wij bouwen aan uw zelfvertrouwen

"Stoppeldokter"

MHP daar leef ik mee

               "Stoppeldokter"

Gefeliciteerd! MHP is niet verkeerd

               "Stoppeldokter"

Geniaal nooit meer kaal

               "Stoppeldokter"

Kaalheid, zit u er mee? Denk eens aan MHP

"Stoppeldokter"

Vanaf heden behoort, kaalheid tot het verleden

               "Stoppeldokter"

Kaal is passé met MHP

               "Stoppeldokter"

<