Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

Piercing zonder afspraak
Tattoo, Laser, PMU & MHP op afspraak

TATTOO PLAATSEN

Overweegt u om binnenkort een nieuwe tatoeage te laten zetten? Of gaat u uw eerste tattoo laten zetten? Bedenk dan goed op welke plaats u uw tatoeage wilt hebben. Net als bij de verschillende tattoo stijlen zijn er ook qua plaatsen veel verschillende opties. De plaats van uw tatoeage kan samenhangen met de betekenis van de tattoo, maar dit hoeft natuurlijk niet altijd. Bij Tattoo Bob zien we veel verschillende plaatsen voor tatoeages voorbij komen. De bekendste plaatsen voor de tatoeages tegenwoordig zijn de armen, ofwel sleeveschouders, benen en de rug. Daarnaast zien we ook een toename in de hoeveelheid tatoeages die in de nek, achter de oren of zelfs aan de binnenkant van de lip worden getatoeëerd.

Buiten deze bekende tattoo plaatsen zijn ook plaatsen zoals de pols, enkels, vingers, sleutelbeen en de zij een bekende plaats voor tatoeages. Om een goede keuze te kunnen maken met betrekking tot de plaats van uw tatoeage kan zich verschillende vragen stellen. Wilt u bijvoorbeeld dat een tatoeage wel of niet zichtbaar is voor anderen? Wilt u de tatoeage makkelijk kunnen verbergen? Ook is het van belang om na te denken over eventuele ‘consequenties’ van bepaalde plaatsen. Wanneer u bijvoorbeeld als vrouw zijnde een tatoeage laat zetten op uw buik, is er een mogelijkheid dat de tattoo door een zwangerschap kan uitrekken. Een andere consequentie van een bepaalde tattoo plaats is de gevoeligheid ervan. Wanneer u een plaats uitkiest waar de huid heel dun is, dan kan het zijn dat het tijdens het zetten van de tatoeage iets gevoeliger is dan normaal. Dit zijn slechts enkele factoren waar u naast het tattoo ontwerp rekening mee moet houden voordat u de tatoeage laat zetten.

Bij Tattoo Bob begrijpen wij maar al te goed dat het kiezen van een tattoo plaats soms best lastig kan zijn. Daarom staan onze tattoo artiesten ten alle tijden voor u klaar om u te adviseren. Om u een overzicht te geven van wat er zoal mogelijk is ziet u hieronder een overzicht van verschillende tattoo plaatsen. Iedere galerij bevat verschillende voorbeelden en informatie over de desbetreffende plaats. Staat de plaats die u in gedachte heeft er niet tussen, of wilt u graag wat meer informatie? Bel of mail ons dan voor een persoonlijk advies!

Tel: 010 – 484 4694

Mail: info@tattoobob.nl

Tattoo plaatsen

Tattoo kuit / onderbeen

Tattoo op de borst

Tattoo op de bovenarm

Tattoo op de enkel

Tattoo op de onderarm

Tattoo op de onderrug

Tattoo op de pols

Tattoo op de rug

Tattoo op de schouder

Tattoo op de voet

Tattoo op het bovenbeen